Orthopedische hondenmand Soft Style Ø100cm

Orthopedische hondenmand Soft Style Ø100cm

DOGGYBED
De orthopedische hondenmanden van het merk DoggyBed© behoren tot de allerhoogste kwaliteit manden op de markt. Er is niet bezuinigd op grondstoffen, traagschuim of stiksels. De orthopedische hondenmanden zijn speciaal ontwikkeld met kennis uit de diergeneeskundige en alle hondenmanden worden exclusief met de hand vervaardigd. Wie aan DoggyBed denkt, denkt aan kwaliteit en comfort.

SOFT STYLE
De orthopedische hondenmand Soft Style is een zachte hondenmand in een exclusief en elegant design. De speciale dikke rand geeft deze hondenmand een zacht ligcomfort. Honden liggen graag op het zachte oppervlak van deze hondenmanden en kruipen het liefst tegen de rand. De extra sterke bodemplaat is van matraskwaliteit en laat zware honden daardoor niet doorzakken. Dit maakt de Soft Style orthopedische hondenmand geschikt voor honden tot 60 kg.

✔ Geen verzakking
Voor het binnenwerk van de orthopedische hondenmand, hondenkussens, hondenmatten en hondenmanden worden alleen nieuwe schuimen uit de matrassenindustrie gebruikt. Deze waren afgestemd op het gewicht van onze honden. Doorzakken is dus definitief uitgesloten.

✔ Dubbele naden
Elke naad van het orthopedische hondenbed wordt twee keer aangelegd. De naad is 1x doorgestikt en 1x genaaid. Dit zorgt ervoor dat er geen naad op de orthopedische hondenmand kan scheuren. Ook zitten er geen naden in het ligvlak, wat betekent dat er geen vloeistof door de naden kan dringen.

✔ Twee in één hondenmand
Een bijzonder voordeel van de zachte hondenmand is het orthopedische ligvlak. Deze bestaat uit een orthopedische 7cm dikke hondenmat met onze anti-haar hoes "Jack", die stevig in de hondenmand ligt. Deze anti-haar mat is uitneembaar en apart te gebruiken. Bijzonder geschikt voor in het appartement, voor op reis, vakantie of op bezoek bij vrienden. Uw hond rust er altijd gezond en ontspannen op.

✔ Gemakkelijk schoon te maken
Het reinigen van de stoffen met water is geen probleem. Met een nano-impregnatie van de stoffen kunnen vlekken met water worden verwijderd. Daarnaast stoten de stoffen vloeistoffen af.
De hoes is afneembaar en tevens wasbaar op 30°C.

KENMERKEN
✔ Exclusief en elegant ontwerp.
✔ Orthopedisch, zacht ligcomfort voor pijnloos slapen.
✔ Ook geschikt voor mensen met allergieën.
✔ Bijzonder geschikt voor grote, oudere of zieke honden met artrose, artritis, reuma, HD, botproblemen etc.
✔ Vermindert spanning, rug- en gewrichtsproblemen.
✔ Extra zachte en stabiele rand voor permanente vormgeving.
✔ Isoleert optimaal tegen kou en warmte van de vloer (bijv. bij vloerverwarming).
✔ Geluidsarm door hoogwaardige vulling.
✔ Ideaal voor trillingsvrij transport in de auto of voor op vakantie.

GESCHIKT VOOR
De hondenmanden van DoggyBed zijn geschikt voor elk soort hond. In het speciaal voor honden welke: last hebben van Artrose, Arthritis, last hebben van spieren en gewrichten-, last hebben van Reuma, een operatie hebben gehad, last hebben van overgewicht en oudere honden.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Orthopedische Hondenmand Soft Style bruin Ø100cm
NIEUW - Orthopedisch zacht hondenbed in premium kwaliteit. Het exclusieve en elegante hondenbed met de extra sterke bodemplaat heeft matraskwaliteit en laat daarom zelfs zware honden niet doorzakken. Dit maakt de ort
Lees meer...
€ 209,00
Excl. BTW: € 172,73
Orthopedische Hondenmand Soft Style grijs Ø100cm
NIEUW - Orthopedisch zacht hondenbed in premium kwaliteit. Het exclusieve en elegante hondenbed met de extra sterke bodemplaat heeft matraskwaliteit en laat daarom zelfs zware honden niet doorzakken. Dit maakt de ort
Lees meer...
€ 209,00
Excl. BTW: € 172,73