Artikelen

Contact
Neem contact op Onze bedrijfsgegevens ADRES: Doggybed.nl / Ecodor.nl 3e Industriestraat 23G 3133 EJ - Vlaardingen NEDERLAND TELEFOON: +31 (0)10 - 248 11 22 BTW nr.: NL812513460B01 K.v.K. R'dam: 24352607 Bank: ABN-AMRO bank IBAN nummer Ecodor: NL14ABNA0446653977 IBAN nummer Ecodor Webshop: NL54ABNA0496517368 BIC / SWIFT: ABNANL2A   ..
Hoe spoor je urine op met de EcoLight urine vlek detector?
Met de EcoLight urinevlek detector spoort u snel en éénvoudig de geurbronnen op, afkomstig van; urine van mens en/of dier. Zet de EcoLight aan door de knop aan de bovenkant in te drukken. Maak de ruimte volledig donker. Om de ruimte te onderzoeken op vervuiling/vlekken dient u de detector dicht boven de oppervlakte te houden. De kristallenstructuur van de aanwezige vlekken/urine zal zwak geel/groen gaan oplichten. Behandel vervolgens met UF2000.   EcoLight urine detector ..
BELANGRIJK!! Controleer altijd vooraf of het te behandelen materiaal kleurechtheid blijft door het product allereerst op een onopvallende plaats te testen! Voor pas ontstane urine plekken: Gebruik geen andere (chemische) schoonmaakmiddellen of maskeerders. Ook niet shampoorellen. Indien u van plan bent toch uw vloerbedekking te shampoorellen of reinigen doe dit dan alleen nadat u de urinegeur en urinevlekken met UF2000 heeft verwijderd. Neem allereerst zoveel mogelijk urine op door dit op te deppen met keukenpapier. Niet met uw schoen aandrukken, omdat anders uw voetstappen sporen van..
Urine vlekken in houten vloerdelen of hardhouten vloeren zijn een van de moeilijkste vlekken om te verwijderen, en dan met name wanneer door herhaaldelijk urineren het hout donker van kleur is geworden. De donkere plekken betekenen dat er een opeenhoping is van gedroogde, urinezouten (urine kristallen), maar ook dat er reeds hout aantasting heeft plaatsgevonden, doordat de zure urine in het hout is gebeten. Door enkele malen een behandeling uit te voeren, is UF2000 in staat om de urinegeur volledig te verwijderen, en kan tevens de opeenhoping van de gedroogde zout kristallen grotendeels ve..
Onbehandeld steen of beton ziet eruit als een harde materie, maar eigenlijk is het als een harde spons welke de urine gemakkelijk absorbeerd door de vele kleine openingen. DIt betekend dat de urine gemakkelijk tot diep in de steen of het beton kan trekken, wat het geurverwijderingsproces lastiger maakt. Voor het beste resultaat volgt u onderstaande stappen. Gebruik geen andere (chemische) schoonmaakmiddellen of maskeerders! Zorg ervoor dat de vloer goed droog is. Wanneer er nog lijmresten van vloerbedekking op de vloer aanwezig, verwijder deze dan eerst. Maak allereerst de ondergrond v..
Uw hond plast steeds op dezelfde plek?

U hebt een oudere hond en uw hele huis ruikt naar die typische “oude honden” lucht?

Daar is nu iets aan te doen!

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties